BARÁTI RENDEZVÉNYEK

Egy rendezvény minőségét és tartalmát általában a választott helyszín határozza meg. A végső döntést Ön hozza meg, mi pedig a feltételeket tudjuk biztosítani és az egyénre szabott, speciális kívánságokat valóra váltani. A Lógatón kisebb-nagyobb baráti programok lebonyoltását is vállaljuk. A tó mellett található étteremben ízletes és bőséges ellátást biztosítunk. Az 50 fő befogadására alkalmas vendéglőnkben születésnapi partyk kulturált környezetést, hangulatot és a kifogástalan vendéglátást garantáljuk.


CSALÁDI RENDEZVÉNYEK

A Lógató kíváló helyszín családi rendezvények lebonyolítására. Életünknek fontos pillanatai azokaz ünnepek, amelyet a családunk körében ünnepelhetünk,legyen szó születésnapról, házassági évfordulóról, ezüst vagy arany lakodalomról, keresztelőről, ballagásról, első áldozásról. Szeretnénk, ha mindezen ünnepeket felejthetetlenné tehetnénk Ön és Családja számára.​​​​​​​OSZTÁLYTALÁLKOZÓK

Vendéglőnk gyakran helyszíne osztálytalálkozók, érettségi találkozó és hasonló témájú rendezvényeknek. Nehéz feladat, ezeknek a rendezvényeknek a megszervezése, hiszen az egykori osztálytársak elég gyakran nagy távolságra sodorja egymástól az élet. Szeretnnk megkönnyíteni a szervezők munkáját azzal, hogy össze állítottunk két osztálytalálkozó csomagot.CÉGES RENDEZVÉNYEK
​​​​​​​
A Lógató rendezvénypark festői környezetben a Pilis lábánál helyezkedik el.
Vendéglátó egységünk a rendezvényparkunk különleges környezetet kínál bármilyen tematikájú céges összejövetelekhez, legyen az tréning, workshop, konferencia, elegáns jubileumi rendezvény, fogadás vagy akár egy autó bemutató.
Munka után jól esik a kikapcsolódás, így az esti pihenést színesebbé teheti kollégái, partnerei számára egy borkostolóval egybekötött vacsorával. Használja ki szolgáltatásainkat, ajándékozzon élményt, pihenést a munka mellett munkatársainak!


Árajánlatot kérhet, vagy felteheti kérdéseit a logatoinfo@gmail.com email címen.


Szolgáltatásaink, hogy rendezvénye tökéletes legyen:

Kiszolgáló egységek: 
RENDEZVÉNYTEREM, BISTRO, KISBÜFÉ
Teraszok
Légkondícionált terek
Ingyenes wi-fi
Természetes fények, meleg beépített fények
Outdoor programok a termek közvetlen közelében
Igényelhető szolgáltatások:

Vetítővászon
Projektor
Tv
DVD lejátszó
Hang-és fénytechnika
Igény szerint egyéni kellékek
Bármilyen egyéb szolgáltatás